Povratak na vrh

Domo Nekretnine

Usluge

Nikad nije prekasno za pravu stvar, tako ni za Vaš novi stan.

01

Prodaja nekretnina

Prodaja nekretnine često je kompleksan zadatak za sve dionike koji su uključeni u kupoprodajni proces. Prepuštajući našoj agenciji brigu oko ispravnosti dokumentacije i pronalaska adekvatnih kupaca značajno štedite dragocjeno vrijeme i novac.

Pogledaj više

Nakon što prikupimo sve potrebne informacije o nekretnini, istu fotografiramo i potom oglašavamo na svim dostupnim prodajnim kanalima sve do pronalaska krajnjeg kupca. Samostalno prezentiramo nekretninu potencijalnim kupcima i sudjelujemo u cjelokupnom procesu od prodaje do uknjižbe prava vlasništva.

02

PRONALAŽENJE NEKRETNINA

Kao agencija s dugogodišnjim iskustvom i razvijenom mrežom suradnika, uspješno pronalazimo odgovarajuću ponudu sukladno zahtjevima klijenata.

Pogledaj više

Za pronalazak nekretnine po Vašoj mjeri, potrebne su nam što detaljnije informacije o Vašim preferencijama – kakvu nekretninu tražite, na kojoj lokaciji te u kojem financijskom i vremenskom okviru. Važno je da navedete sve želje, potrebe i očekivanja koja imate od nekretnine kako bismo u konačnici to mogli i ostvariti.

03

SAVJETODAVNE USLUGE

Ukoliko ste kupili nekretninu ili je tek namjeravate kupiti, ukoliko ste prodali nekretninu ili je prodajete – mi smo tu da Vam pomognemo!

Pogledaj više

Specijalizirani smo da Vam svojim savjetima olakšamo pitanja oko institucionalnih zahtjeva, prava uknjižbe, promjene vlasništva te promjene nositelja svih računa koji tu nekretninu prate. Također, ako razmatrate potencijalnu investiciju i ne znate od kud biste krenuli, obratite nam se s povjerenjem.

04

UKNJIŽBA PRAVA VLASNIŠTVA

Brojni kupci nekretnina zbog lošeg iskustva i neispravne uknjižbe vlasništva imaju dugoročne probleme i komplikacije. Kako bi se takve situacije izbjegle, tu je naš stručni tim da to obavi za Vas.

Pogledaj više

Uknjižbu prava vlasništva prepustite nama. Pobrinut ćemo se da zahtjev za uknjižbu prava vlasništva bude točno i pravovremeno izrađen te dostavljen nadležnom sudu za određenu nekretninu.

05

VOĐENJE PROJEKATA

Naš posao nije samo prodaja i pronalaženje nekretnina, već i sudjelovanje u izgradnji istih te vođenje projekata od same ideje do realizacije, što uključuje planiranje, organiziranje, praćenje i kontroling.

Pogledaj više

Agencija se bavi pripremom dokumentacije za dobivanje građevinske, lokacijske i svih potrebnih dozvola kako bi se omogućio početak građenja željenog objekta. Za Vas organiziramo suradnju s kvalitetnim izvođačima i podizvođačima s dugogodišnjim iskustvom te se brinemo da se proces izgradnje odvija što jednostavnije i bez poteškoća. Možemo se pohvaliti nizom uspješno provedenih
projekata koji su iza nas, a koji su obuhvaćali praćenje projekta od same ideje do završne faze „ključ u ruke“.

DOGOVORITE SASTANAK

Želite li dogovoriti sastanak sa nama, molimo Vas da unesete svoje podatke. Kontaktirati ćemo Vas kako bismo dogovorili termin sastanka.

  +385 (0)21 643 458 Ul. kralja Zvonimira 75, 21210 Solin Hrvatska
  facebook
  a
  Get In Touch With Us Today

  Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

  +585 889 996 96 184 Main Collins Street Victoria
  facebook